6 thoughts on “Printing hummus (photos)

 1. Sònia says:

  Molt guachi!!! 🙂 fan!

 2. no dona no, jeejej just avui m’he enrecordat de tu veient aquest video https://t.co/ckcgAbnbL5 saturades, trans, … ja fa temps que no et foto la palliça jejeje

 3. Sònia says:

  Ei, molt guai el video! molt ben explicat, amb un pal i una canya a més… sense ilustracions ni animacions… paper i boli! sí senyor! i m’ha encantat l’exemple dels troncs i la fusta conglomerada, olé… ja voldríen fer-se entendre tan bé la majoria de profes de ciències jejejeje

  Ja m’agrada ja que em preguntis coses, de pallissa res! te n’haig de preguntar més jo a tu de coses d’electrònica o més aviat de 3D printers en general… intercanvi, banc del temps de NM! jeje

  Per cert, ara vaig a ser punyetera amb el vídeo (sinó ho faig no podré dormir aquesta nit xD), quan explica els “omega 3” molt per sobre, sembla, pel dibuix, que siguin monoinsaturats, però son poliinsaturats els omega 3! només l’oleic (que és omega 9, doble enllaç al C9) és monoinsaturat (diria q és l’únic de la calanya dels omega…). El que vol dir omega 3 és que començant per la cua (omega), el primer doble enllaç comença al carboni número 3 (omega 3), etc. però n’hi ha més d’un al llarg de la mol.lècula no només un. També és interessant veure quins son els presents al cos humà i als aliments, i com es comporten a nivell cel·lular… i tb en els aliments. Són bastant fàcilment enranciables, el tema hidrogenació i trans sobretot serveix per modificar la textura (tipo crema…) i per un tema de conservació (no enranciament precoç), etc.

  En fins! vaia rollaco te pegao! jajajaja extended version quan torneu a casa ;).
  Una abraçada!
  s.

 4. Hauré re repassar avaç de tornar a l’oficina, pero es guai veure que el canvi de textura de una forma experimental a mi m’ajuda més a entendreu 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.